Seinäjoki 2013

KNF -hoitajayhdistyksen kevätopintopäivät pidettiin 16.–17.5.2013 Seinäjoella.
Opintopäiville osallistui 25 jäsentä.

Tallinna 2012

KNF -hoitajayhdistyksen kevätopintopäivät pidettiin 24.–25.5.2012 Tallinnassa.
Opintopäiville osallistui yli 20 jäsentä.

Hyvinkää 2010

Kevään 2010 opintopäivät vietettiin Hyvinkäällä kauniissa, helteisessä säässä. Ensimmäinen päivä kului Rantasipi Sveitsin suojissa ja seuraavana päivänä kokoonnuimme Hyvinkään sairaalan tiloihin. Yhteinen illallinen nautittiin hotelli Sveitsin herkkuja notkuvien pöytien äärellä. Innokkaimmat juhlijat taisivat tutustua hienoiseltaan myös Hyvinkään kaupungin yöelämään.

Osallistujia oli 35 hoitajaa eri puolilta Suomea. Joukossa oli paljon tuttuja kasvoja, mutta iloksemme myös uusia alalle tulleita hoitajia. Kuulumisia vaihdettiin innokkaasti.

Yhteistyökumppaneinamme olivat Resmed, Cephalon Finland, Algol Pharma ja Ambu. Lämmin kiitos vielä kerran heille avustaan opintopäivien järjestämisessä. Isäntäosastonamme oli Hyvinkään sairaalassa toimiva HUSLABin KNF- osasto. Heidän tiloihinsa saimme päättää opintopäivämme. Kiitos, että saimme käydä vierailulla.

Kaunis kiitos myös kaikille luennoitsijoillemme. He ovat ystävällisesti antaneet meille luvan tallentaa esityksensä kotisivuillemme, jotta hekin, jotka eivät päässeet mukaan, voisivat tutustua opintopäiviemme antiin.

Opintopäiviemme yhteydessä pidettiin yhdistyksemme, Kliinisen neurofysiologian hoitajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous.

Toivon, että viihdyitte kanssamme. Halua myös toivottaa teille kaikille iloista ja aurinkoista kesää.

Pirkko Mäkinen

Lahti 2009